Sisustus Lintunen | Sisustus- ja tilasuunnittelua Sastamalassa ja Pirkanmaalla

sisustus lintunen sisustussuunnittelu sastamala pirkanmaa sisustussuunnittelija janette

Sisustus- ja tilasuunnittelija

Janette Lintunen

Hei! Olen Janette, vaimo ja kolmen pojan äiti Sastamalasta.

Sisustaminen on kiehtonut minua aina. Jo pienenä tyttönä menin ystävälle leikkimään ja leikin lomassa järjestin hänen huoneensa. Ylioppilaaksi kirjoittamisen jälkeen valmistuin tradenomiksi ja työskentelin vakuutusalalla miltei 20 vuotta. Vapaa-ajallani remontoin ja sisustin niin omaa, kuin ystävien ja sukulaisten koteja.

Sydäntäni lähellä on myös luonto ja luonnossa liikkuessani minulla on aina kamera mukana, jotta voin tallentaa luonnon alati muuttuvan ilmeen. Luonnon värit ja materiaalit tuon sisustukseen mukaan aina kun se on mahdollista kestävä kehitys huomioon ottaen.

Pikkuhiljaa kypsyi ajatus siitä, että mitä jos tekisinkin työkseni sitä mitä rakastan. Suoritin ensin sisustusalan ammattitutkinnon 2014 ja vuoden 2020 alussa valmistuin sisustusartesaaniksi. Opiskelujen aikana olen saanut tehdä jo useita sisustus- ja tilasuunnitelmia niin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin.

Oli aika tehdä unelmasta totta ja ryhtyä sisustussuunnittelijaksi ihan virallisestikin. Olen päätöksestäni onnellinen ja innokas auttamaan juuri sinua!

 

Tutustu toteuttamiini projekteihin

Lue lisää sisustussuunnittelusta

Ota yhteyttä ja pyydä konsultaatiokäynti