Sisustus Lintunen | Sisustus- ja tilasuunnittelua Sastamalassa ja Pirkanmaalla

sisustus lintunen sisustussuunnittelu sastamala pirkanmaa sisustussuunnittelija janette

Yksityisille, yrityksille ja julkisille tiloille

Sisustussuunnittelu

Sisustaminen on minulle sydämen asia. Haluan kuunnella sinua, jotta ymmärrän toiveesi ja tarpeesi ja autan tekemään kodistasi juuri sellaisen missä sinä viihdyt ja voit hyvin.

Autan myös yrityksiä ja julkisia tiloja sisustussuunnittelussa. Viihtyisä asiakastila on yrityksen käyntikortti ja osa asiakaskokemusta. Julkisilla tiloilla on suuri merkitys niin asiakkaiden kuin työntekijöiden viihtyvyyteen.

Kun otat yhteyttä, sovimme tapaamisen. Tapaamisessa keskustelemme siitä, mitkä ovat toiveesi ja tarpeesi. Yhdessä mietimme millaisen kokonaisuuden tarvitset. Joskus riittää konsultointikäynti, jolloin voimme keskustellen käydä läpi tilanteen ja annan paikanpäällä neuvoja ja ohjeita. Mikäli pulma on isompi, eikä konsultointikäynti riitä, sovimme laajemmasta suunnitelmasta josta lasken tarjouksen. Suunnitelmaan voi sisältyä pintamateriaali- ja värisuunnitelma, tekstiilisuunnitelma, valaistussuunnitelma, irtokalustesuunnitelma ja kiintokalustesuunnitelma. Voimme sopia myös projektinhallinnasta, jolloin huolehdin puolestasi muutoksen suunnitelmasta toteutukseen ja viimeistelyyn asti. Aikataulun sovimme yhdessä. Tilanteesta riippuen teen sinulle 3D-mallinnukset. Olen myös apuna jos tarvitset stailausta.

Sisustussuunnittelu

Tapaamisessa keskustelemme suunnitelman laajuudesta, jonka jälkeen lasken tarjouksen. Suunnitelmaan
voi sisältyä pintamateriaali- ja värisuunnitelma, tekstiilisuunnitelma, valaistussuunnitelma, irtokalustesuunnitelma ja
kiintokalustesuunnitelma. Sisustussuunnitelmaan voi sisältyä myös projektinhallinta, jolloin huolehdin puolestasi muutoksen
suunnitelmasta toteutukseen ja viimeistelyyn asti.

Konsultointikäynti

 2-3 h tapaaminen 149,00 € (sis.alv 24%)
Kauempana oleviin kohteisiin käynnin hintaan lisätään matkakulut. Tapaamisessa käydyt neuvot ja ohjeet asiakas voi halutessaan dokumentoida itse eli konsultaatio ei sisällä kirjallista suunnitelmaa.

Laajempi suunnittelu

Jokainen sisustussuunnittelukohde on uniikki ja tarpeet aina yksilölliset. Ensimmäisestä käynnistä veloitan 50 € (sis.alv 24%), jonka jälkeen lasken tarjouksen. Mikäli tarjous johtaa suunnitelman tekemiseen, hyvitän ensimmäisen käynnin
50 euron maksun suunnitelman hinnassa.

3D-mallinnukset

 Tapaamisessa keskustelemme 3D-mallinnuksien laajuudesta, jonka jälkeen lasken tarjouksen.

Stailaus

Tapaamisessa keskustelemme stailauksen laajuudesta, jonka jälkeen lasken tarjouksen.

 • Konsultointikäynti

  Yksi käynti jos ongelma on pienehkö ja helposti ratkaistavissa. Tällöin riittää muutaman tunnin keskustelu jossa käydään läpi tilan haasteet ja annetaan neuvot ja ohjeet keskustelun aikana.

 • Tekstiilisuunnitelma

  Käydään läpi tilan tekstiilit ja mietitään tilaan sopivat värit ja materiaalit ottaen huomioon materiaalin kestävyys, pestävyys ja paloturvallisuus. Tekstiilit mietitään myös yhteensopiviksi toisiinsa ja tilaan nähden huomioiden eri värien, kuvioiden ja materiaalien yhdistämisen mahdollisuudet.

 • Valaistussuunnitelma

  Valaistuksella on suuri merkitys siihen, miten tilassa viihdytään, oli se sitten koti tai liiketila. Valaistussuunnittelun avulla tilasta saadaan viihtyisä ja tilan parhaat puolet esiin tuova ottaen huomioon valaisimien yhteensopivuus, valolämmöt ja turvallisuus.

 • Pintamateriaali ja värisuunnitelma

  Pintamateriaalit ja värit ovat pohja muulle sisustukselle. Niiden mietintään on hyvä käyttää aikaa, jotta tilan koko sisustus saadaan sointumaan yhteen. Suunnitelmassa mietitään pintojen materiaalit ja värimaailma yhteensopivaksi tarkoituksenmukaisuus ja kestävyys huomioiden.

 • Irtokalustesuunnitelma

  Käydään läpi miten tilaan voi sijoittaa kalusteet käytännöllisesti, mutta myös esteettisesti. Otetaan huomioon tilan koko sekä kalusteiden sopivuus tilaan tyylillisesti. Lisäksi tilan hahmottamisen apuna voidaan käyttää 3D-mallinnusta, jolloin virhehankintoja ei pääse syntymään.

 • Kiintokalustesuunnitelma

  Pitää sisällään kodin kiintokalusteet kuten keittiö, wc, kylpyhuone, kodinhoitohuone ja säilytyskalusteet. Kiintokalusteet ovat pidemmän aikavälin hankintoja, joten niiden suunnitteluun on hyvä käyttää aikaa ja vaivaa, jotta lopputulos on aikaa ja kulutusta kestävä.

 • 3D-mallinnus

  Sketchup-ohjelmalla tilasta 3D-mallinnukset, joista pystyy näkemään millainen tilasta tulee muutoksien jälkeen.

 • Stailaus

  Tilan stailaus esinein ja tekstiilein niin että ne on sijoiteltu mittasuhteiltaan, väreiltään ja muodoiltaan harmonisesti. Tila voi olla huone tai vaikka näyteikkuna. Stailaamalla tilasta luodaan kutsuva ja houkutteleva yksityiskohdat huomioiden.

 • Projektinhallinta

  Hoidetaan projektiin liittyvät asiat alusta loppuun. Suunnittelun lisäksi kilpailutetaan, sovitaan tekijät ja aikataulut, selvitetään kustannukset ja valvotaan että projekti etenee suunnitelman mukaan ja sovitusti.